Monday, May 24, 2010

Feedback to Vihreä Liitto ja sen edustajat erilaisine persereikäseksihaaveilijoineen, sekä mustan Afrikan ihannoitsijat

Lappeenrannan ja Suomen vihreät:

Tufairi Kawawa:Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Opimmeko erottamaan vihreiden ja kommareiden maahanmuuttopoliitikan tavoitteet ja todellisuuden?
Väkivaltaa, raiskauksia, vääriä ilmiantoja, päällekarkauksia, rasismilla ratsastusta, "Jollet anna olet rasisti", etc.

Ohessa tunnettu Vihreiden poliitikko Ugandasta jolle tuomio lapseensekaantumisesta johti eroon lautakunnasta oheisen uutisen mukaan:
--------------------------------------------------

"Lapsen ugandalaistaustainen hyväksikäyttäjä paljastui lautakunnasta – eron syynä muutto"

Uutislähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/93238-lapsen-hyvaksikayttaja-paljastui-lautakunnasta-%E2%80%93-eron-syyna-muutto

Lappeenrannan sosiaali- ja terveyslautakunnassa vihreiden varajäsenenä toimineen Tufairi Kawawan kerrottiin viime viikolla saaneen tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuonna 2008. Paljastuksen jälkeen Kawawa jätti eroanomuksensa - tosin vedoten muuttoon pois paikkakunnalta.

Uuden Suomen blogissaan asiasta kirjoittaneen lappeenrantalaisen kaupunginvaltuutetun Satu Virtalan (peruss.) mukaan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Järvenpää antoi viime viikolla Kawawalle maanantaihin asti aikaa anoa eroa. Nyt ero on jo myönnetty.

- Kawawa jätti viime viikolla eropyynnön vedoten paikkakunnalta pois muuttoon. Katsoimme dokumenteista, että hän on muuttanut pois Lappeenrannasta jo lokakuussa 2009, joten hän on menettänyt kelpoisuutensa silloin, sanoo puheenjohtaja Järvenpää nyt Uudelle Suomelle.

- Hän anoi eroa tällä syyllä. Voidaan tietysti jossitella, mitä olisi tapahtunut, jos eropyyntöä ei olisi tullut. Ennustan, että hänet olisi erotettu.

Kawawan tuomio oli kymmenen kuukauden ehdollinen vankeus, jonka hän oli siis ehtinyt jo kärsiä. Valtuusto voi kuitenkin erottaa henkilön, joka on tuomittu yli kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen.

Erikoiseksi tapauksen tekee se, että Kawawa oli hyväksytty vihreiden listoille Lappeenrannan kuntavaaliehdokkaaksi lokakuussa 2008, vaikka hänet oli tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä jo saman vuoden elokuussa.

Lappeenrannan Vartin tavoittama Lehtonen ei ollut tietoinen paikkaajansa hyväksikäyttötuomiosta, mutta hän piti selvänä ettei Kawawa voi jatkaa tehtävässään. Vartin lisäksi Kawawan tuomiosta kertoi viime viikolla Etelä-Saimaa.




------------------------------------

Tufairi Kawawa:Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Tufairi Kawawa:Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

ViestiKirjoittaja Kiiski Vastaranta päivämäärä To Touko 20, 2010 4:05 pm

Lappaanrantalainen kunnallispoliitikko ja sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen Tufairi Kawawa Vihreistä on saanut tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
Kawawa on saanut tuomion käräjäoikeudessa jo joulukuussa 2008 ja hovioikuedessa asiaa käsiteltiin helmikuussa 2009.
Tuomioon tullut koeaikakin on päättynyt jo 2009 lopussa joten Kawawa on selittelijöiden mukaansa tuomionsa kärsinyt ja hänen pitäisi vain itse nyt ymmärtää erota tehtävistään.

Vartti lehdessä ollut tässä lähiaikoina ja bongasin tänkin netistä isojen ja tuhmien poikien palstalta.
http://img268.imageshack.us/img268/3671 ... kawawa.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/417/ ... awawa2.jpg

Tufairi tähtää diplomaatiksi
16.10.2006 4:00


ILKKA POHJALAINEN

Lappeenranta. Kawawa Tufairi, 27, on kotoisin Ugandasta. Hän työskenteli kotimaassaan toimittajana sekä opettajana Tansaniassa. Kotimaastaan hän joutui lähtemään poliittisista syistä. YK:n pakolaisavun järjestön välityksellä hän saapui viime vuonna Suomeen. Työministeriö järjesti hänet Lappeenrantaan ja teki kotouttamisohjelman.
Heti maahan tultua olisi mieli tehnyt pääkaupunkiseudulle, kun ei tiennyt Suomesta mitään. Lappeenranta on kuitenkin osoittautunut viihtyisäksi, ja työministeriökin tähdensi, että Suomessa ei olla vankilassa vaan voi liikkua vapaasti.

Tufairin päivät kuluvat suomen ja ranskan kielen opiskeluissa, minkä lisäksi hän on käynyt marttojen kotitalouskurssia. Työhalujakin on, mutta työpaikat ovat kiinni kielitaidosta ja oleskelustatuksesta.

TULEVAISUUDEN suunnitelmissa on päästä opiskelemaan diplomatiaa Lontooseen Westminsterin yliopistoon. Kun on kasvanut levottomissa oloissa, konfliktien ratkaisun ja rauhan logiikka kiinnostavat.

- Jos onnistun opinnoissa, kenties opetan diplomatiaa sitten joskus Suomessa. Tällä hetkellä täällä ei ole varsinaisesti alan opintomahdollisuuksia.

Lyhytkin oleskelu Suomessa on ehtinyt tehdä hyvän vaikutuksen Tufairiin, ja hän sanoo jo omaksuneensa suomalaisen identiteetin. Hän jopa mielisi suorittaa asevelvollisuuden, jos se olisi mahdollista. Suomen ansiot rauhan edistäjänä ovat vakuuttaneet.

- Suomi ei ole mielestäni rasistinen maa, jos sitä vertaa vaikka Venäjään. Suomalaiset ovat kyllä ehkä varautuneita, eivät puhu paljon.

TUFAIRIN perheenjäseniä on kuollut maan sisäisissä levottomuuksissa, mutta sukulaisia on edelleen Ugandassa.

Itäafrikkalaisilla on nyt suuria odotuksia kehitteillä olevasta valtioliitosta, johon kaavaillaan ainakin Keniaa, Tansaniaa ja Ugandaa, ehkä myös Burundia ja Ruandaa. Se loisi sadan miljoonan asukkaan yhteisön, jossa siirtomaavaltojen mielivaltaisesti vetämien rajojen merkitys häipyisi. Yhdistymiskeskusteluja vetää Ugandan presidentti Yoweri Museveni. Idealla on ainakin Tufairin kannatus.

Maahanmuuttajana Tufairille tärkeä linkki suomalaiseen ja eteläkarjalaiseen yhteiskuntaan on ollut SPR:n paikallisjärjestön kansainvälinen klubi, jossa on voinut tavata sekä suomalaisia että muita ulkomailta muuttaneita sekä vaihtaa kokemuksia ja saada vinkkejä.


http://www.esaimaa.fi/Uutiset---Maakunn ... 12476559/5

No ei taida ainakaan diplomaatin ura lähteä käyntiin lähiaikoina tai mistä sitä tietää nykyaikana kun tuomitut pedofiilitkin vaan sosiali- ja terveyslautakunnissa häärää kuin mitään ei olisi tapahtunut ja valtamedia pysyy mykkänä eikä kukaan ota vastuuta yhtään mistään ja ollaan yllättyneen oloisia jos joku asiasta kyselee.

Kuva
Käyttäjän avatar
Kiiski Vastaranta
Alibin satunnaislukija

Viestit: 139
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Tufairi Kawawa:Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

ViestiKirjoittaja Ernski päivämäärä Ma Touko 24, 2010 9:43 am

se ehti poistaa facebookista kasvonsa mutta täältä löytyy screenshotti

http://tinypic.com/view.php?pic=xbwkrn&s=6

ja tässä hieman parempi kuva itse jutusta

http://img37.imageshack.us/i/img1927n.jpg/

-----------------------------------------------------------

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu luottamushenkilönä

23.5.2010 18.49 | Satu Virtala | Yleinen

Istun Lappeenrannassa sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Kuluneella viikolla saimme lukea ensin Vartista 19.5. ja seuraavana aamuna 20.5. Etelä-Saimaasta sosiaali- ja terveyslautakuntamme vihreiden varajäsenen Tufairi Kawawan vuonna 2008 saamasta tuomiosta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nettiuutisissa asiasta ei ole uutisoitu ilmeisesti missään.

Vartin mukaan Kawawa oli saanut elokuussa 2008 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomion käräjäoikeudessa. Tuomio oli kuuden kuukauden ehdollinen ja siitä oli valitettu hovioikeuteen, jossa ehdollinen tuomio vielä nousi kymmeneen kuukauteen.

Kaakkois-Suomen Vihreitten toiminnanjohtaja Elinamarika Lehtonen on sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen ja Kawawa on hänen varajäsenensä. Vartti oli tavoittanut Lehtosen, jolle asia on tullut yllätyksenä ja hän myös henkilökohtaisesti on ollut esilletulleesta järkyttynyt sekä sitä mieltä, että Kawawa ei voi ehdottomasti jatkaa lautakunnan varajäsenenä.

Lehtonen kertoo Vartissa, että Kawawa ei ole onneksi kertaakaan osallistunut lautakunnan kokouksiin. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Kawawa osallistui viime vuonna yhteen lautakunnan kokoukseen ja tämä voidaan myös todeta kaupungin nettisivuilta päätöksenteon osiosta.

Etelä-Saimaassa 20.5. kerrotaan myös vihreiden odottaneen Kawawan omaa eropyyntöä jo aiemmin, koska mies on muuttanut viime vuoden lokakuussa pois paikkakunnalta ja jotta vihreät saisivat siksi asetettua uuden varajäsenen tilalle. Vihreiden valtuustoryhmä ei ole siinä kuitenkaan onnistunut. Nyt esille tullut tuomio jouduttanee asiaa, sillä Lappeenrannan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heikki Järvenpään mukaan valtuusto ryhtyy toimiin Kawawan erottamiseksi ellei häneltä tule maanantaihin mennessä eropyyntöä.

Etelä-Saimaa on 16.10.2006 kirjoittanut artikkelin Kawawasta otsikolla ”Tufairi tähtää diplomaatiksi”. Artikkeli löytyy netistä. Sen mukaan Kawawa on muuttanut poliittisista syistä Suomeen 2005 ja on kotoisin Ugandasta, mutta myös työskennellyt opettajana Tansaniassa.

Se mikä tekee erityisen järkyttävän ja paheksuttavan tästä asiasta on se, että Kawawa on asettunut ja asetettu sekä hyväksytty kuntavaaliehdokkaaksi lokakuun 2008 kuntavaaleihin, vaikka hän oli saanut jo elokuussa 2008 tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Se mikä minun on nyt ihmettelyn ja vertailun vuoksi jälleen kerran todettava, että Lappeenrannassa kuntavaaleissa asettui ja asetettiin ehdolle 368 henkilöä, joista oli jotakuinkin oman käsitykseni mukaan ehkä kuutisen henkilöä maahanmuuttajataustaisia, joista miehiä neljä. Tähänkin pikkuruiseen maahanmuuttajataustaisten joukkoon kuntavaaliehdokkaaksikin oli kuitenkin seuloutunut yksi lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu. Prosentuaalinen osuus ryhmästä (miehet) 25 %.

Tosin en voi mennä sanomaan, että kun oikein tongittaisiin kaikki ehdokkaat lävitse, löytyisikö sieltä alkusuomalaisista miesehdokkaista tällaisen tuomion saaneita. Edes yksi, puhumattakaan neljäsosaa koko joukosta tarkoittaen yli viittäkymmentä miestä.

Tosin tämäkin tapaus voidaan jälleen kerran selittää vain sattumalla ja yksittäistapauksella, kuten aina ennenkin kaikkien tapausten kohdalla.

Kawawa ei tullut kuntavaaleissa valituksi valtuutetuksi, mutta hän sai vihreiden kautta sosiaali- ja terveyslautakunnassa varajäsenen paikan saatuaan vain 8 äänen luottamuksen vaaleissa. Tämä on myös asia, johon tulisi puuttua niinkin tärkeitä ja suuria asioita eri lautakunnissa, erityisesti sosiaali- ja terveyslautakunnissa, päätettäessä. Onko pienet äänimäärät kuntalaisilta riittävä valtuutus päästä päättämään, edes varajäsenenäkään, jopa 70000 kuntalaisen asioista?

http://www.esaimaa.fi/Uutiset&…12476559/5

P.S. Näin ohimennen todettuna sosiaaliset mediat ovat nykyään in. Facebookissa, tuossa laajenevassa naamakirjassa, on tätä nykyä varmaan jo 600000 suomalaista käyttäjää. Joillakin on kavereita jos jonkinlaisia. Toisilla on politiikan top-kärkinimiäkin. Jollain jopa joku keskustalainenkin kaiken maailman lautakasa- ja vaalirahasotkuista huolimatta. Ja jollain jopa joku meppikin. Minulla ei kuitenkaan ole.



----------------------------------------------------------------
Do we need this kind of protection nowadays? Tarvitsemmeko tälläistä piiloutumista nykyaikana?

--------------------------------------------------------
Hyviä kysymyksiä apartheidista ja roturistiriidoista?

--------------------------------------------------------------------------





Feedback to Vihreä Liitto ja sen edustajat erilaisine persereikäseksihaaveilijoineen, sekä mustan Afrikan ihannoitsijat

e-mail: gronanegroes(at)excite.com

-----------------------------------------------------------------------------

http://grona-saker.blogspot.com/

------------------------------------------------------------------------